Beer tour i København

beer tour i Koebenhavn
14 aug
2017

Danmark er verdenskendt for sin gode øl, og det er derfor ikke underligt, at du i København har gode muligheder for at tage på en tur, hvor der er fokus på den læskende drik. Det er en god måde for dig for at opleve byen og lære de forskellige steder at drikke god øl at kende. Der er en dag en række bryggerier, der laver helt særlig øl, hvor der er fokus på at eksperimentere med smagen for at give dig en spændende oplevelse. På en beer tour kommer du rundt til nogle af bryggerierne og udskænkningsstederne og prøver deres lækre og gode øl.

Du kan selvfølgelig selv tage rundt og drikke øl i København: Det er der ikke noget nyt i. Det har folk nærmest gjort, siden byen blev grundlagt. Det gode ved en Beer tour er, at du går rundt sammen med en guide. Guiden har styr på både historien og smagsoplevelserne og kan derfor give dig en unik viden og indsigt i forhold til at smage på de forskellige former for øl. Det er derfor en rigtig god mulighed for dig.

beer tour i Koebenhavn

Fokus på de anderledes smagsoplevelser

Du kommer til at besøge en række forskellige steder på din beer tour, og på alle stederne vil du få serveret smagsprøver på flere forskellige former for øl. Det er ikke traditionel øl, men øl, hvor der er kælet for detaljerne, og hvor der virkelig er noget anderledes smag at opleve. Det er derfor en rigtig god mulighed for dig. Guiden fortæller om øllen, stedet, hvor I er, og de steder, som I går forbi undervejs. Turene foregår altid i små grupper. Hvis I er flere, der gerne vil på en tur, er det meget muligt, at I kan få en privat tur.

Hvis du selv er vild med øl, er det oplagt, at du tager på denne tur, ellers kan det også være en god ide, at du giver turen i gave til en, der elsker øl. Det mest oplagte vil være din far. Der er mange mænd, der elsker øl, og der er mange, der har svært ved at finde en god gave til deres far. Med en beer tour vil din far helt sikkert blive glad for sin gave, og forhåbentlig er det ikke noget, som han har i forvejen. Det er derfor en god mulighed for dig for at  komme med noget, der passer lige til ham.