Besøg den lille havfrue

besoeg den lille- avfrue
14 aug
2017

Der er rigtig mange spændende seværdigheder at se i Danmark, men der er en, som rigtig mange fra hele verden, kommer for at se. Den lille havfrue, som sidder ovre i København, er en utrolig populær seværdighed. Bronzestatuen af den lille havfrue, som sidder ved Langelinje i København, er over 100 år gammel og den er stadigvæk rigtig populær. Hvis du skal til København og mangler noget at se, så er den lille havfrue et besøg værd. Det er en fin lille statue og der er altid mange mennesker, der er ude for at besøge hende og tage billeder sammen med hende. Det er et dejligt billede at kunne få i sit fotoalbum.

Det er en meget dansk seværdighed og inspireret af H.C. Andersens eventyr. Det er spændende at se hende, netop fordi der er så mange der er helt vilde med hende. Man kan ikke andet, end at blive glad, når man ser hvor populær hun er og det er en af grundene til, at hun er noget af det man bare skal se.

besoeg den lille- avfrue

Besøg den lille havfrue og det dejlige område

 

Ude ved den lille havfrue på Langelinie, er der meget andet at se. Det ligger ude ved vandet og der er masser af bænke i området. Der kan man sidde og nyde udsigten og det gode vejr, efter man har besøgt den lille havfrue. Der er også mulighed for at tage en madpakke med, som I kan spise i smukke omgivelser. Der er en stor park, så man også kan gå sig en tur og ikke langt derfra, er der flere flotte og spændende seværdigheder. Der er rigtig mange ting at se ude ved den lille havfrue, så når du har besøgt hende, er der stadigvæk nok at lave.

Hvis du bliver helt vild med den lille havfrue, så er der mulighed for at købe en souvenir. Det kan være en nøglering eller måske en lille figur af den lille havfrue. På denne måde kan du få et minde med dig hjem og stille det på en hylde, så alle kan se, at du har besøgt hende. Det er altid dejligt at have minder, i form af billeder og souvenirs, så hold dig endelig ikke tilbage. Det er helt klart et besøg værd og der er noget for hele familien.